Esittelyssä pikku WC ripauksella blingiä


Olen aina halunnut wc:n josta löytyisi niin blingiä, tyttömäisyyttä kuin omaperäisyyttäkin. Kun sitten bongasin Toijalan Värikaupan valikoimista aivan ihanat tapetit, oli päätös tehty. Vessaan tulisi laatan sijaan tapettia seinille. Halusin myös kunnolla kaappitilaa, joten 45cm syviä laatikoita ja tasoa varten nipistettiin viereisestä isosta huoneesta tilaa seinää siirtämällä. Tason olin valinnut jo rakentamista ennen ja unohtanutkin jo millainen se oli, joten voi sitä ilon määrää kun taso tuli ja huomasin sen sopivan täydellisesti tapettien kanssa yhteen.
Tori.fi:stä löytyi kapea lipasto jonka ensin ajattelin tuunata mutta tulin toisiin ajatuksiin, sehän on hyvä juuri noin kuluneena. Wc-istuin on Toijalan LVI-Palvelusta. Näin hieman ääniherkkänä tyyppinä voin lämpimästi suositella ottamaan kannen joka laskeutuu äänettömästi, se on sitä arjen luksusta. ;)


 Valaisin löytyi jälleeen kerran Bravidasta eli entisestä Sähkö-Tolevasta Toijalasta. Sieltä on tullut haettua jo lamppu jos toinenkin, kiitos loistavan valikoiman ja palvelun. 
lintuhäkin löysin kirpparilta ja sisällä olevat valot tilasin ebaysta. Kukka on saatu mieheltä, orkideassa oli kauniit kukat mutta allekirjoittaneen viherpeukalolla niitä ei hengissä kauaa pidetty. No, josko tuo loppu kestäisi kauemmin. :DKirpparilta löytyi myös kuparin värinen lautanen, jonka päällä hajuvesiputelit pääsevät näytille. 


Hana on Hansgrohen Metris-sarjaa, tummansininen pumppupullo peilaa peräseinän tapetin sinisyyttä.
Blinb bling- vetimet olen tilannut ebaysta, ajavat mainiosti pyyhekoukun virkaa niin ei tarvinnut tehdä seiniin reikiä.


Vanulapuille ja puikoille löytyi eurolla kipot Kylmäkosken Kodin Ilosta. Laitoin sisäpuolelle teinin huoneen tapetoinnista jäänyttä tapettia niin ei tule vanupuikot rei'istä läpi.Beige tapetti heijastaa uskomattoman elävästi ja hienosti kattokruunun antamaa valoa, tarkkasilmäinen voi bongata oikeanpuoleisen kuvan alaosasta jopa sateenkaaren värit. Tapetti oli myös todella helppo tapetoitava, siinä sen laadun yleensä huomaakin. Tapetti kestää myös hyvin pyyhkimistä, hammastahnaroiskeet lähtevät helposti. Vaikka tapetin käyttö wc:ssä aluksi hieman mietitytti niin ei ole tarvinnut valintaa katua, panostaminen laadukkaisiin tapetteihin kannatti.


Listat ovat Puutoimelta Ylöjärveltä. Nurkassa menevät putket koteloitiin piiloon.
Lattialaatta on Toijalan Rakennustarvikkeesta ja samaa kuin kodinhoitohuoneessa ja eteisessä. Matto on Lielahden Stemman loppuunmyynnistä ja samanlainen matto on 2x3m kokoisena olohuoneessa.Kokonaiskuva wc:stä selvinnee parhaiten ylläolevasta panoraamakuvasta. Kaiken kaikkiaan olen tosi tyytyväinen lopputulokseen, ei siitä ainakaan omaperäisyyttä puutu. ;)

Tunnisteet: , , , , , ,