Hieman erilainen keittiöhana

Joku voisi ihmetellä että täytyykö se ihan hanastakin juttu vääntää mutta kun meille tuli hieman erilaisempi hana keittiöön, nimittäin Hansgrohen Metris Select 320, ulosvedettävällä juoksuputkella. Täytyy kyllä nostaa Hansgrohelle hattua uskalluksesta suunnitella aika paljonkin totutusta ulkomuodosta poikkeava hana. Ulkomuotoon tottumiseen meni muutama päivä mutta pian ei osannut toisenlaista hanaa keittiöön kuvitellakaan.


Käytössä hana on ollut juuri niin hyvä ja käytännöllinen kun sen luvattiinkin olevan. Alla pieni esittelyvideo hanan toiminnasta:


Hana avataan vetämällä vipua ulospäin. Kun vipu on auki, vedentulon pystyy sulkemaan ja avaamaan hanan päässä olevasta napista. Hyvin kätevää jos on esim. likaiset kädet. Veden lämpötilaa säädetään vipua ylös- tai alaspain liikuttamalla. Alla vielä video altaan roskien huuhtelusta, hoituu hyvinkin näppärästi hanan pitkän letkun avulla. Kuten videoltakin huomaa, hanan "päästä" saa hyvän otteen ja tulipa nappia käytettyä tuossakin puuhassa. Hanan korkeus on myös iso plussa, esim. vesipullon täyttö onnistuu vaivatta. Tämä hana on oiva esimerkki siitä miten hyvällä suunnittelulla voidaan helpottaa arjen pikku askareita, muun muassa uunipellien pesu ei ole enää yhtään niin ärsyttävää. ;)


Metris Select 320 on kalliimpi kuin ns. tavalliset hanat, mutta hinta-laatusuhde on todellakin kohdallaan, ehdottomasti suosittelisin tässä kohtaa ennemmin panostamaan kuin pihistämään, käyttömukavuus on enempien eurojen väärti.

Allas on Stalan komposiittiallas. 
Jos haluaa käydä lukemassa miten kyseiseen hanaan tai ylipäätään Hansgrohen tuotteisiin päädyin, klikkaa tästä. Kiitos lukijalle joka muistutti tämän postauksen kirjoittamisesta, toivottavasti tästä on apua hanan valintaan. :)Yhteistyössä:

Hansgrohe
Stala

Tunnisteet: , ,