5 keinoa hyötyä fb:n harrastamasta salakuuntelusta

Tämähän ei mitenkään liity sisustamiseen saatika rakentamiseen mutta oli vaan pakko. :D 

  1. Eroamisen helppous
    - Jo pitkään olet ajatellut eroamista mutta et vain tiedä miten sen kertoisi puolisolle. Anna facebookin auttaa! Soita muutamalle ystävälle, ja kerro heille selkeästi että avioero olisi nyt ajankohtainen. Tämän jälkeen yhteiskäytössä olevaan koneeseenne ilmestyykin facebookin reunaan avioerojuristin mainoksia ja täältä uusi asunto- ilmoituksia. Näin toimimalla voit myös sitten erotessa sanoa, että minä kyllä yritin jo pitkään kertoa, mutta kun et sä koskaan tajua.


Tai voi sen hoitaa näinkin :D
  1.  Laulutaidoton rakas joka haikailee tv:n laulukilpailuihin
Jos kultasi laulamisesta rauhallisesti soljuvien purojen sijaan tulee mieleen harakka jonka hopeat on viety, niin älä huoli! Jälleen puhelin käteen ja soittorumpa ystäville / kadunmiehelle siitä miten järkyttävä ääni murusesta lähtee ja kuinka sen nyt voisi nätisti sanoa, että laululla et tule elantoasi hankkimaan. Sitten kulti koneen ääreen ja kas, laulunopettajia fb:n mainokset pullollaan. Siitä saakin jo hyvän puheenaiheen, että pitäiskö rakas hieman harjoitella ammattilaisen kanssa? Ja näin on homma hoidettu, antaa ammattilaisen kertoa ettei uusi tangokuningas/ kuningatar tule teidän taloudesta.

                      

    1. Mustasukkaisen aarreaitta

  1. Rakas, sinusta on tullut pullukka5. Nyt kun huomaat fb:n salakuuntelun avaamat monet mahdollisuudet niin muista, se toimii toisinkin päin. Jos seinällesi ilmestyy partureiden/ kampaamoiden mainoksia kerta toisensa jälkeen, niin ota vinkistä vaari ja tee sille kuontalolle jotain! 


 

Tunnisteet: , ,